fbpx

Είπαν για εμάς

Καραβίας Γιώργος

Η πολυετή γνωριμία με την Μαργαρίτα Κανακάρη και την εταιρεία «Αναπτυξιακός Κύκλος» στάθηκε πολύτιμος αρωγός στην 30ετή καριέρα μου, παρείχε στην εταιρεία Karavias Underwriting Agency - Coverholder at Lloyd’s σιγουριά για ολόπλευρη και τεκμηριωμένη κάλυψη των αναγκών της. Τα γρήγορα αντανακλαστικά των συνεργατών της και η άμεση εξυπηρέτηση καθιστούν την επαγγελματική μας σχέση ποιοτική, άριστη και πολύτιμη. Το ήθος της Μαργαρίτας, η αξιοπρέπεια, η τιμιότητα και η εντιμότητά της αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της γνωρίσματα, καθιστώντας την πέραν από επαγγελματία έναν εξαίρετο άνθρωπο και αγαπητό συνοδοιπόρο.

Παττακός Γιάννης

“30 χρόνια μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα. Σας ευχαριστούμε όλους και ιδιαίτερα την Μαργαρίτα , για την αμέριστη βοήθειά της όλα αυτά τα χρόνια στο Ciao Italia“ .

Στίνη Κατερίνα

“Υποστήριξη, λύσεις, συμβουλευτική και διαχείριση ήταν τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας που αναζητούσαμε όταν ήρθαμε για πρώτη φορά σε επαφή με τoν «Αναπτυξιακό Κύκλο». Λάβαμε τα πάντα σε υπερθετικό βαθμό και εισπράξαμε επιπλέον θετική ενέργεια, εμπειρία, υπομονή, φρέσκες ιδέες, ποιότητα αλλά και καθοδήγηση από την πολύτιμη συνεργασία μας με τη Μαργαρίτα Κανακάρη και την ομάδα της.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και τη βοήθεια να συνεχίσουμε απρόσκοπτα και με επιτυχία τις δραστηριότητές μας!”.

Λυμπερόπουλος Θύμιος

“Ο Αναπτυξιακός Κύκλος είναι αρωγός διαχρονικά στην επίλυση θεμάτων του κλάδου των ΤΑΧΙ. Παραμένει ανεκτίμητος σύμβουλος ”.

Ανδρειωμένου Ντίνα

Μαργαρίτα πόσο μας έχεις στηρίξει!. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για τον Αναπτυξιακό Κύκλο.

Πρωτόπαπα Ισαβέλλα

“ everlasting and most reliable partners 30 years in fruitful business together Eurobend”.
kind regards Isabel

Παλάκας Δημήτρης

“Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αγαπάτε αυτό που κάνετε. Από την ομάδα του Αναπτυξιακού Κύκλου εισπράττουμε φιλική εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με πολύπλευρες λύσεις. Διαθέτετε συνέπεια, γνώση και τεκμηρίωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες σας”.

Βιλάδερης Γιώργος

“Είναι σημαντικό να έχεις τέτοιους συνεργάτες , να σε συμβουλεύουν να σου δίνουν λύσεις εξ αποστάσεως” .

Ανοιχτή αλληλέγγυα πόλη

“Ευχαριστούμε για την στήριξη σας στη δομή Αλληλεγγύης”.

Κωνσταντινέα Υβόννη

“Είναι σημαντικό μία οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς να έχει πλάι της συνεργάτες, όπως την Μαργαρίτα και τον Παναγιώτη, στην επίλυση περιουσιακών και επιχειρηματικών θεμάτων”.

Χριστοδουλόπουλος Γιώργος

“Άριστοι επαγγελματίες. Πλήρως καταρτισμένοι, εξυπηρετικοί και πρόθυμοι. Ό,τι χρειάζεται ένας επαγγελματίας για να νιώσει απόλυτη ασφάλεια στις λογιστικές και φοροτεχνικές Υποχρεώσεις του ”.

Τσώρος Ιωάννης

“Εγγύηση για κάθε επαγγελματία. Συνεχίστε την καλή δουλειά”.

Κατσαούνη Δημητρούλα

Συνεργάζομαι τα τελευταία χρόνια με το γραφείο της κ. Κανακάρη “Αναπτυξιακός Κύκλος” και θεωρώ ότι είναι από τους καλύτερους επαγγελματίες στον χώρο της. H ίδια και οι συνεργάτες της είναι πάντα σωστά ενημερωμένοι για ότι μπορεί να χρειαστεί μια επιχείρηση και είναι πάντα στην διάθεση των πελατών απαντώντας με ευγένεια, γνώση και συνέπεια. Με έχουν εξυπηρετήσει και στην δύσκολη συγκυρία της καραντίνας με την ίδια αποτελεσματικότητα που το κάνουν πάντα. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που με σύστησαν στο συγκεκριμένο γραφείο και το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Λαζαράκος Φίλιππος

“Σε μια δύσκολη εποχή κάνετε οι ίδιοι πράξη τα όσα υποστηρίζεται εδώ και χρόνια για την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα. Καλή συνέχεια στις νέες σας προσπάθειες. “

Προβατάς Φώτης

“'Η πολύχρονη συνεργασία της Εταιρείας σας και οι πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει στο Επιμελητήριο Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας και στα μέλη του, συμβάλλουν ουσιαστικά στην αμοιβαία επωφελή ανάπτυξη των σχέσεων των Ελληνικών και Κινεζικών Επιχειρήσεων.''”.

Στάθης Ραίσης

Στη κρίση δεν μας εγκαταλείψατε, μας στηρίξατε και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Είστε ανεκτίμητοι συνεργάτες με ήθος και αξίες.

Απόστολος Βουλόγκας, Βασίλης Κράτσας

Εξαιρετικοί συνεργάτες . Το ποιο σημαντικό πλεονέκτημα των ανθρώπων του Αναπτυξιακού Κύκλου είναι ότι κατανοούν τις ανάγκες του πελάτη και δίνουν λύσεις. Καθοριστική η συμβολή τους στη χρηματοδότηση της εταιρείας μας μέσω προγραμμάτων στήριξης για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.

Γκάμαρης Αναστάσιος

Ως νέος επιχειρηματίας βρήκα μεγάλη βοήθεια στο γραφείο. Η ευγένεια και η απλή γλώσσα με έκαναν να νιώσω ασφάλεια και σιγουριά για τα επιχειρηματικά μου βήματα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Λαζαράκος Γιώργος

Η συνεργασία με τον Αναπτυξιακό κύκλο από το 2005 ήταν πάντα άψογη με υψηλά επαγγελματικά στάνταρ. Πάντα τα στελέχη της εταιρίας είναι δίπλα μας σε όλους τους τομείς & σε όποιες δυσκολίες εμφανίζονται. Ο επαγγελματισμός και η εξειδίκευση του Αναπτυξιακού κύκλου μας έδινε και συνεχίζει να μας δίνει την σιγουριά που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε δυναμικά στο μέλλον σαν εταιρεία. Σας ευχαριστούμε τόσα χρόνια που είστε δίπλα μας σε όλους τους τομείς.